fbpx
spot_img

Blic akcija: Marko Somborac crta baš Vas!

Velika akcija „Blica“ i Marka Somborca počinje danas! Osluškujući vaše želje, odlučili smo da našim najvernijim čitaocima pružimo mogućnost da ih nacrta lično Marko Somborac, čije karikature godinama unazad uživaju kultni status u Srbiji i šire.

Naime, svi čitaoci Blica koji se u narednih pet dana (od 1. do 5. februara) pretplate na godišnju pretplatu (Premium 12) na poklon dobijaju svoj lik u stilu „Blic stripa“ Marka Somborca, sigurno nešto što će godinama nositi kao najdražu uspomenu.

Nakon uspešne pretplate potrebno je da svoju fotografiju pošaljete na mejl [email protected] i u roku od 30 dana stići će vam vaša karikatura! Karikaturu možete dobiti i uz komentar po sopstvenom izboru, koji biste poslali uz vašu fotogorafiju, ili u prepoznatljivom „Blic Strip“ ramu. Karikatura će vam biti dostavljena mejlom u A4 formatu u rezoluciji za štampu.

Kako bi olakšali Marku Somborcu, ali i kako bi vaša karikatura bila što verodostojnija, potrebno je da pošaljete fotografije na sledeći način: anfas, profil i poluprofil (kao na slici ispod).

Somborac akcija Premium
FOTO: RAS SRBIJA

Nemojte slati mutne fotografije, odozgo ili odozdo, kao i one na kojima nosite kape, sunčane naočare ili držite u rukama nešto što vam prekriva lice.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku: klikom OVDE pretplatite se na godišnju pretplatu i pošaljite vašu fotografiju prema navedenim upustvima.

Napomene:

Dostavljanjem fotografije potvrđujete da se vi nalazite na fotografiji, kao i da ukoliko se na fotografiji nalazi drugo lice, imate dozvolu tog lica da se ista koristi na opisani način.

Takođe potvrđujete da ste ovlašćeni od strane autora fotografija (ako je autor fotografije drugo lice) da iste koristite na opisani način, bez bilo kakvog ograničenja.

Ringier Axel Springer ne snosi bilo kakvu odgovornost za dostavljene fotografije.

Karikature su namenjene samo vama za vašu ličnu upotrebu i neće biti nigde objavljivane.

Izvor: blic.rs
Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.