fbpx
spot_img

HU „KOCE ZAUVEK“ prikupilo preko 300 jedinica krvi!

U akciji dobrovoljnog davanja krvi koja se održala danas u prostorijama crkve Uspenje Presvete Bogorodice u naselju Sobina, prikupljeno je preko 300 jedinica krvi.

Dobrovoljnom davalaštvu pridružili su se građani, pripadnici vojske, policije, predstavnici preduzeća i ustanova u znak sećanja na lik Nemanje Kocića Koceta, prerano preminulog maturanta Medicinske škole u Vranju.

Udruženje HU „KOCE ZAUVEK“ okuplja dobrovoljne davaoce krvi, organizovanje i popularizaciju dobrovoljnog davalaštva krvi u cilju podizanja svesti nivoa gradjana o značaju navedenog.

Marko Spirić

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.