fbpx
spot_img

Kako ostvariti profit putem Facebook reklama – meetup u Startit Centru Zrenjanin

Sledeće srede, 20. marta, u 18 časova u Startit Centru Zrenjanin će biti održano predavanje na temu online marketinga. Ivan Janku će pričati o tome kako da iskoristite facebook reklame za razvijanje sopstvenog biznisa ili pokretanja freelance karijere.

 

Na ovom marketing meetupu posetioci će imati prilike da nauče:

  1. Kako pripremiti nalog za uspeh (pixel i analitika)
  2. Kako strukturirati nalog da pravi maksimalan profit
  3. reklame i tekst

  4. publika
    • optimizacija
    • lista prioriteta
  5. Par tajni zanata

 

Predavanje je posebno namenjeno ljudima koji već rade facebook reklame ili žele da pokrenu reklame. Idealno je za vlasnike biznisa ili freelancere kao i promotere događaja.

 

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

 

Predavač

Ivan Janku je nakon više godina rada kao freelancer sklopio saradnju sa većim brojem manjih i srednjih agencija i počeo da pravi tim, koji trenutno broji pet članova. Trenutno su u partnerstvu sa Top Growth Marketing agencijom, a među klijentima su Appsumo, Hooters, Hard Rock Caffee, Waiakea voda i mnogi drugi svetski poznati brendovi. Potrošio je preko pet miliona dolara na Facebook reklame, pomogao je mnogim firmama da se probiju na tržište i postignu rezultate za koje nisu ni znali da su mogući.

 

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 20. marta u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna popunjavanjem ove forme.

Izvor: najstudent.com

 

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.