fbpx
spot_img

Koštana Krneta: Ljubavnica

Znate li nešto o statusu ljubavnice? Znate li ko su te žene koje imaju taj status? I ne dajte se zavarati, ne govorim o onim ženama koje „kradu“ tuđe muževe ili koje tuđi muževi sami prolnalaze. Govorim o onim devojkama koje imaju zavređen status ljubavnice, a da nisu učinile ništa zabranjeno, dok se sa druge strane uvek nađu u nebranom grožđu, pa ih osude i odbijanja lupaju po glavi.

To su one devojke, ne tako upadljive. Nikad same, ali često usamljene. To su one devojke koje nisu imale stabilnu vezu, dok za istom žude. Možda ih ponekad primetite, čujete za njih i pomislite kako su neozbiljne. Ustvari to ćete misliti dok ih ne upoznate. To su one devojke koje su dobre sa mnogima, ali nemaju prave prijatelje ili su ih negde usput izgubile. Ljubavnice oko sebe uvek imaju bar tri zainteresovana muškarca, ali ni jednog sa kojim bi bile. One su šarmantne i lako zavode, ali teško zadržavaju. One se nikad ne bore protiv neke druge žene, uvek same sa sobom. Onaj koga žele nikad im nije dostupan, a one su dostupne svakom koga ne žele.

mudra

To su devojke koje imaju seks, a žele da vode ljubav. One glume hladnoću, igraju igre, imaju provokativan pogled, misteriozan smešak i tajne obožavaoce. Ali su tople, žele ljubav, nekoga u koga bi gledale kao da je na svetu jedini, nekog kome bi se iskreno nasmejale i samo tog jednog muškarca. A kad ga pronađu idu iz krajnosti u krajnost. Otvaraju bez problema žive rane, gube razum, slede srce i na kraju shvataju da je svet pun zlonamernih ljudi. Shvataju da oni pravi ne mogu da budu pravi, jer ne znaju i boje se. One su previše dobre za one „loše momke“, a previše loše za one „dobre“.

One govore da ne žele da se udaju bar do tridesete, a već u ranim dvadesetim zamišljaju svoja venčanja iz snova i mala stopala kako trče u porodičnoj kući. One prekidaju kontakt sa udatim prijateljicama, jer ne dele više iste interese, pa onda često razmišljaju o njima i uhvate sebe u žaljenju za prošlim vremenima. Ljubavnice su u društvu otvorene i vedre, a imaju tajne koje ih čine mračnima. Lubavnice vole provod, piće i avanture noćnog života, ali teže mirnom životu i sanjaju osobu sa kojom bi podelile taj spokoj. Ljubavnice su zlikovci novog veka, duboko žale što nisu princeze dok lutaju i traže svoj srećan kraj.

Koštana Krneta
Koštana Krneta
Rođena sam jednom i tamo, a živim sada i ovde. Dom je tamo gde je porodica, a sreća tamo gde je harmonija. Verujem u ljude, verujem u neke bajke i verujem u pravu ljubav. Najveća ljubav su mi knjige i svaki njihov detalj, počevši od korica, papira i riznice reči koje su sklopljene u impozantne priče, pa sve do autora koji su tu u knjizi, vode nas kroz najrazličitije predele svoje duše. Svi oni su moji uzori i poznati i amateri. I sama volim da pišem. Pišem o svemu, o onome što vidim, osećam i želim. Pisanje je aktivnost koja oslobađa, rasterećuje i unapređuje. Još uvek nisam nikoga povela predelima svoje duše, ali to je svakako moj cilj.