fbpx
spot_img

Maja Marinković izdominirala u Vrnjačkoj Banji!

Svojim savršenim glasom i harizmom, poznata pevačica Maja Marinković je u više navrata dokazala svoj neporecivi talenat i da nikad nije kasno da muzička karijera počne, čak i ako ste na pragu pete decenije.

Kompozicija Čuda koju joj je nakon takmičenja napisao Saša Milošević Mare, donela joj je veliki uspeh i nagradu u Sokobanji koja je došla kao potvrda višedecenijskog rada i neverovatnog talenta koji poseduje.

Povodom 14.jula Dan opštine Vrnjačka Banja kada je trebalo da održi koncert koji je pomeren za nedelju 17.jula, na Međunarodnom karnevalu pevačica je od strane svog grada dobila priznanje za najboljeg ambasadora Vrnjačke Banje.


Naša sugrađanka Maja Marinković napravila je nezaboravnu žurku. Ređali su se hitovi, publika je uglas pevala sa njom, a Vrnjačka Banja je bila krcata i svi su bili na nogama od početka koncerta gde je iste večeri scenu delila sa koleginicom Marijom Šerifović.

Marko Spirić 

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.