fbpx
spot_img

Nepo System – naš vodeći servisni centar

Nepo System je najveći servisni centar u našoj zemlji. Servisom se bavi ceo tim ljudi. Od prijemnog odeljenja koje vrši inicijalnu proveru uređaja i unos podataka koji će korisniku kasnije značiti jer dobija svoj unikatni broj u sistemu koji je identifikator njegovog uređaja. Potom tehničara koji će uraditi dijagnostiku i dati predlog popravke uređaja bez obzira da li je u garantnom ili vangarantnom roku. Do korisničkog centra koji je na raspolaganju za bilo kakav vid dodatne informacije ili konsultacije.

Tu se vrše najraznovrsnije servisne usluge u vidu servisa laptop i desktop uređaja, televizora i monitora, štampača, projektora, mobilnih telefona i tableta kao i usluga, spasavanja podataka, reparacija komponenti, produžene garancije, terenske popravke, preuzimanja uređaja na teritoriji cele zemlje…

Nepo System se bavi velikim brojem vodećih svetskih brendova u svojim branšama koji su u Nepo System-u pronašli pouzdanog partnera. Na jednom mestu se mogu servisirati uređaji velikih proizvođača kao što su Dell, Samsung, HP, Epson, Kyocera, BenQ, Acer, Panasonic, Philips, Blaupunkt, Hisesnse, TCL, Grunding, Sharp, Sencor, Prestigio…

U saradnji sa domaćim maloprodajnim lancima kao što su Gigatron, Tehnomanija, BC Group i EWE, Nepo System radi kompletnu logistiku preuzimanja uređaja koji su klijenti doneli na servis. Korisnik može doneti uređaj u bilo kojoj maloprodajnoj radnji, isti će biti zaveden pod unikatnim brojem, preuzet i predat u ovlašćeni servis. Nakon toga servis komunicira sa korisnicima pružajući im validne informacije tokom celog procesa dok je uređaj na servisu.

Zahvaljujući saradnji sa najvećim svetskim dobavljačima, Nepo System je u mogućnosti da korisnicima pruži pristup lageru od preko 700000 artikala iz različitih sfera IT industrije. Od serverskih delova, do potrošačke elektronike u saradnji sa prodajnim timom Nepo System-a, postoji mogućnost kreiranja porudžbina krojenih po potrebama klijenta.

S obzirom na saradnju sa velikim brojem brendova servis ima i svoj lager rezervnih delova i korisnicima uvek može pružiti dostupnost ka baterijama, adapterima, panelima i ostalim delovima bez obzira da li je u pitanju računar, televizor, projektor ili neki drugi uređaj.

Julijana Vincan
Julijana Vincan
Banaćanka, tako reći, ima tri zanimanja - novinarstvo, pevanje i PR. Sve tri aktivnosti doživljava i kao hobije, jer neizmerno voli sve čime se bavi. Svakim svojim postupkom gleda da promoviše lepe, inspirišuće priče i stvari. Diplomirala novinarstvo i komunikologiju na Fakultetu političkih nauka i masterirala Kreativnu filmsku i televizijsku produkciju na Fakultetu dramskih umetnosti.