fbpx
spot_img

Odbojka: TENT siguran protiv Zrenjanina

U preostalim utakmicama domaćeg šampionata za dame TENT je savladao MD Zrenjanin 3:0, Jedinstvo iz Stare Pazove je bilo uspešnije od subotičkog Spartaka, dok je u derbiju začelja Jedinstvo iz Užica bilo bolje od Kraguja rezultatom 3:1. Nešto ranije su igrani mečevi između Vizure i Dinama iz Pančeva, gde su devojke sa Novog Beograda bile uspešnije, a Zvezda je prilično lagano slavila protiv Železničara.
Posle odigranih šest kola Vizura je jedina ekipa sa maksimalnim učinkom, na drugoj poziciji se nalazi TENT sa pet pobeda. Crvena Zvezda,NIS Spartak i Stara Pazova čine grupu timova sa po četri pobede i dva poraza. Lajkovački Želežničar je šesti sa tri pobede, dok Dinamo Azotara, Užice, Zrenjanin i Kraguj imaju samo jednu pobedu i nalaze se u zoni ispadanja.

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...