fbpx
spot_img

Renato Henc snimio novu pesmu „Žalim dušo“, sa kojom će učestvovati na „Tamburica festu 2019“

Ovogodišnji muzički festival 12. po redu svetski „Tamburica fest 2019.“, na kojem će se takmičiti 12 orkestara iz osam zemalja, biće održan od 20. do 22. juna u centru Novog Sada i na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Foto: Bojan Trailović
Foto: Bojan Trailović

Renato Henc, jedan od učesnika poznat po dobrom glasu, hitovima, energijom koju ima na sceni, miljenik među ženama pevač i kantautor mnogih hitova predstaviće svoju novu pesmu „Žalim dušo“ sa orkestrom „Tambura“, RTV pod upravom Dubravka Isakovića, i muzičkog urednika Danila Ninkovića.
Muziku i aranžman radio je Martin Lubenov, a tekst je pisao Dragan.

-Pesmu „Žalim dušo“, dobio sam na poklon, prijatno iznenađen pozivom Danila Isakovića i Jovana Joce Adamovića“- kaže Renato, koji ne krije zadovoljstvo što će na jednom od priznatih festivala otpevati svoj novi hit.

Zaštitno lice festivala je najveća balkanska zvezda Lepa Brena.
Novi Sad 22.jun sa početkom u 21h na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Dođite da uživamo uz pesme poznatih takmičara koji će ovaj festival učiniti specifičnim po novim hitovima i scenskim nastupom.

Marko Spirić (novinar portala Pokazič i estradni menadžer)

Kontakt: +38163-188-5-998 

e-mail: spiric017@hotmail.com

Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.