fbpx
spot_img

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju Srbije u 2019. godini

Nosilac takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju Srbije u 2019. godini je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, Tehnološko-metalurškim fakultetom iz Beograda i Radio televizijom Srbije i Vojvodine.

 

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji se tradicionalno održava od 2005. godine i cilj takmičenja je podsticanje preduzetničke inovativne klime u Srbiji i pružanje pomoći potencijalnim i postojećim visoko-tehnološkim preduzetnicima istraživačima, koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i pronalaske pretoče u tržišno valorizovane inovacije.

 

Pravo učešća na takmičenju imaju isključivo timovi sastavljeni od najmanje 3 (tri) pojedinca, koji mogu biti fizička ili pravna lica (kroz svoje predstavnike).

Pozivaju se svi zainteresovani da uzmu aktivno učešće na ovom takmičenju i da pokažu svoj inovativni potencijal. Prijavljivanje podrazumeva popunjavanje elektronckog formulara, koji se nalazi na sajtu.

 

Početni nagradni fond iznosi 5.000.000 dinara, a rok za prijavu je 30. april 2019. Pročitajte pravila takmičenja.

 

Rok za prijavu inovacije je 30. april 2019. godine, a detaljnije informacije o uslovima prijavljivanja i pravilima takmičenja možete pronaći na sajtu: http://inovacija.org/.

 

Prijavljivanje podrazumeva popunjavanje elektronckog formulara, koji se nalazi na linku.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.