fbpx
spot_img

Za Gavrila: Ronaldov dres prodat za 1,3 miliona dinara, može li Mesi doneti više

Čiji dres vredi više – Ronaldov ili Mesijev? Odgovor nije toliko važan, bitno je samo da se prikupi što više novca za lečenje Gavrila Đurđevića, osmomesečne bebe koja boluje od spinalne mišićne atrofije. Dve najveće zvezde svetskog fudbala uključile su se u borbu za Gavrilovu pobedu, a dres Kristijana Ronalda prodat je preko sajta Limundo za više od 1,3 miliona dinara, saopštio je Mozzart.

Kako navodi Mozzart, licitacija za dres Lionela Mesija traje do 13. maja u 15 časova.

Kupac Ronaldovog dresa je, navode u saopštenju, želeo da ostane anoniman, ali, dodaju, „mogu da otkriju da je reč o kolekcionaru i uličnom umetniku koji stoji iza Instagram profila “Black Sails”“.

Za samu akciju saznao je, navode, na stranicama portala Mozzart Sport.

„Kompanija Mozzart spojila je Mesija i Ronalda zahvaljujući fudbalskim menadžerima iz agencije LIAN Sports Nikoli Damjancu i Faliiju Ramadaniju. U saradnji sa organizacijom Zajedno za život, Mozzart je stavio njihove potpisane dresove na humanitarnu licitaciju, kako bi se prikupila sredstva za lečenje. Kao i za Ronaldov, ova kompanija dala je i početnu ponudu od milion dinara i za Barsinu desetku sa posvetom “para Gavrilo”“, navodi Mozzart u saopštenju.

Kristijano Ronaldo je, dodaje se u saopštenju, poslao svoj potpisan dres nakon što je kompanija Mozzart kupila njegovu kapitensku traku i uplatila više od 7,5 miliona dinara na Gavrilov račun u fondaciji “Budi human”.

Za njegovo lečenje potrebno je još nešto manje od milion evra, a licitacije su se samo nizale – srpski reprezentacivac Stefan Mitrović je dao svoje kopačke i dres sa čuvenog meča na Marakani, njegov saigrač Aleksandar Mitrović takođe dres Srbije…

„Potom je štafeta humanosti stigla do samog Ronalda, koji je poslao potpisan dres Juventusa, a isto je učinio i njegov najveći rival Mesi koji je od saigrača Miralema Pjanića čuo za veliku akciju u Srbiji! Ovoj timskoj igri za malog Gavrila iz nedelje u nedelju se pridružuju asovi velikog srca“, saopštio je Mozzart.

Gavrilo Đurđević je rođen 7. septembra 2020. godine, a tri meseca posle rođenja konstatovano je da ima retku neuromišićnu bolest SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1), a na koje još načine možete pomoći Gavrilu pročitajte OVDE.

Izvor: n1

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.