fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Kako da usporite starenje?

 Postoje mnoge metode kako možete da usporite starenje. Koristeći ono što nam je priroda dala, uveliko možemo da pomognemo sebi.

Koje su to metode?     

1.Potrebno je da dodate bobice u svoju ishranu. Preporuka nutricionista je da svoju ishranu dopunite jednom porcijom bobičastog voća dnevno, idealno bi bilo za doručak.

 

2.Uzimajte vitamin D. Ako je jedan od vaših poslova da radite u kancelariji, najverovatnije ćete naći, na nedostatak ovog vitamina.

3.Pijite redovno vodu. Telo sadrži 50-80% vode, a što smo stariji, to je njegov procenat sve manji – nastaju bore.

4.Potrebno je po nekad i da se opustite. Prijatno je i leškarenje na krevetu, koje takođe usporava starenje.

5. Idite na masažu, jer održava kožu mekom i mladom.  Spavajte kvalitetno, jer to podjednako igra važnu ulogu u usporavanju starenja.

Pogledajte ovaj video koji vam takođe može pomoći u zdravlju i lepoti.

Nadam se da smo vam bar malo pomogli, da ostanete dugo lepi i zdravi.

Prijatelj portala Pokazivac:

Ako želite da dugo ostanete mladolikog lica, onda je RETINOL SERUM prava stvar za vas.

 NAPOMENA: U samom početku Retinol koristiti svaki drugi dan, čak i tri puta nedeljno, dok se koža ne navikne. Preparat nanositi uveče , na čisto lice.        Možete naći sve o proizvodima Zelenog puta na mojoj facebook stranici.

 

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.