fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Psihološki trikovi

Kako da olakšate komunikaciju bez konfliktne situacije?

Predstaviću nekoliko psiholoških trikova koji će vam malo olakšati život.

1. Ako vam se nije dopao način na koji je vaš sagovornik odgovorio, ili  nije rekao ništa, onda ga ne morate ponovo pitati. Ljudi nastavljaju neizrečenu misao kada ih samo pogledate u oči.

2. Ako je neko povisio ton na vas  onda se smirite. Vaše ponašanje će izazvati bes kod sagovornika koji je povisio ton. On će tada doći u fazu krivice i izviniće se.

3. Ako znate da neka osoba namerava da vas kritikuje, onda samo stanite pored nje. Ako ste u blizini, onda će negativnost od te  osobe doći u manjoj meri. 

Izvor: Tajne psihologije

Autor: Ema Vitković 

Prijatelj portala Pokazivač:  

❤Šta mislite o Zelenom putu? Da li ste probali naš deterdžent za mašinsko pranje sudova? Ako niste sad je pravo vreme da probate nešto prirodno. #EmaZeleniput Telefon za sve informacije: 0641291334 Stranica: www.facebook.com/emazeleniput

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.