fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Šminka koju muškarci najviše vole

https://youtu.be/aKifcSHXRVQ

Mnogobrojna istraživanja su pokazala da muškarci najviše vole da vide prirodni make – up na devojci tokom dana, a uveče vole kad devojke nose smokey eyes, koji smatraju vrlo senzualnim. Evo u kakvom izdanju ste muškom polu najprivlačnije:mirror_reflection_by_kimracequeen-d3g4z0a

Puder – nemojte preterivati sa puderom. Muškarci vole takozvani minimalistički izgled. Podloga neka vam bude identične nijanse kao vaš ten, kako bi se što manje primetila.

Maskara – maskara je momcima skroz prihvatljiva. Oni vole da vide dugačke trepavice, tako da kod ove stavke nema ograničenja. Samo pazite da vam se ne stvaraju grudvice pri nanošenju maskare.

Smokey eyes – kao sto sme već rekli, ovaj izgled potpuno obara muškarce s nogu, ali samo kada je neutralan. Zato izbegavajte crne senke i birajte braon i zlatne nijanse kako biste dobili što suptilniji izgled.

Bronzer – koristite bronzer da biste stvorili iluziju osunčanog lica. Momci vole preplanulu kožu.

Sjaj za usne – birajte svetlo roze ili sjaj boje kajsije, to će vam dati onaj nevini izgled koji muškarci prosto obožavaju.12342743_914905445261364_2945670863263407414_n

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.