fbpx
spot_img

Zvezde Radio Beograda pevale za srce i dušu na muzičkoj Novoj godini!

Renomirani vokalni solisti, čuvari kulturne nematerijalne baštine Srbije koji dugi niz godina snimaju za potrebe Radio Televizije Srbije, prof. dr Ivica Stančić i umetnica Danka Stoiljković juče su na velikoj novogodišnjoj proslavi radnika Radio Televizije Srbije u jednom od beogradskih hotela pevali do jutra! 
Oni su najlepšim narodnim pesmama oduševeli sve prisutne goste, a kako kažu, bilo je mnogo suza i prenaglašenih emocija. Evocirali su uspomene na nekadašnja zajednička snimanja, putovanja, koncertne turneje, rad sa Nenom Kunijević. 
Da muzička Nova 2019. godina bude dodatno u sećanju, potrudili su se i specijalni muzički gosti , takođe vokalni solisti Radio Televizije Srbije i zvezde narodne muzike, Jasna Đokić, Vesna Dimić, Biljana Petković, Čeda Marković, Đorđe Čavić, MegaMix bend i drugi. 
Marko Spirić

PRIJATELJI PORTALA POKAZIVAČ

 

Jedan od najmodernijih salona u Vranju, opremljen za sve vrste frizerskih uslugaNašim cenjenjim mušterijama smo na usluzi za pravljenje najmodernijih frizurašišanje, farbanje i sve ostalo što poželite sa Vašom kosom.

Frizerski salon NIDŽA M – ulica Vlasinska broj 2 – Vranje 

064/264-9-602 Nikola Mitić

 

VELJKO RAČUNARI 

ul.Nemanjina broj 36 u Vranju

Radno vreme od 9 do 20h

Telefon: 017/405-891

Budite uvek zadovoljni Vašim izgledom uz najprijatniju uslugu podmlađivanja i regeneracije kože i tela koja Vas očekuje u salonu “SILUETTE“Kozmetički salon
“SILUETTE”, ul. Lenjinova 19. – Vranje
telefon 069/12-47-958

KIROPRATKIČAR IVICA CVETKOVIĆ
ulica Čestelinska broj 22, Vranje 17501 (kod gradskog parka)
Zakazivanje na broj: 060/74-13-699

Prethodni tekst
Sledeći tekst
Marko Spirić
Marko Spirić
Urednik portala "Pokazivač". Dugogodišnji radijski voditelj, novinar, marketing saradnik, dopisnik dnevnih i nedeljnih novina, časopisa i portala. Intervjuiše poznate ličnosti, prati estradna desavanja, piše životne priče... Humanitarac čija dela koja je činio i čini za ljude i životinje govore o njemu. Dobitnik je mnogobrojnih nagrada i priznanja za doprinos u novinarstvu na prestižnim manifestacijama. Rođen 1986. godine, živi i radi u Vranju.