fbpx
spot_img

Odbojka: Kup Srbije

Odigrani su prvi četvrtfinalni mečevi Kupa Srbije u obe konkurencije. I u muškoj i u ženskoj konkurenciji, favoriti su opravdali očekivanja, jedino iznenađujući rezultat je pobeda Ribnice u Novom Pazaru. Postignuti su sledeći rezultati.
Muškarci:
Crvena zvezda 3
Niš 0

Ribnica 3
N. Pazar2

Jedinstvo Stara Pazova 3
Mladi Radnik 2

Vojvodina NS Seme 3
Kosovska Mitrovica

Dame:

Zelezničar2
Vizura 3

Kraguj 1
Crvena zvezda 3

Nis Spartak 3
Futog 1

Tent 0
Jedinstvo 3

U četvrtfinalu Kupa Srbije igraju se dve utakmice. Revanši su na programu u subotu.
Propozicijama takmičenja, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Prethodni tekstŽeravica
Sledeći tekstFotografija dana: Čekajući noć
Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...