fbpx
spot_img

U Dečjoj nedelji – pokloni i dodatni popusti na Lagunina dečja i tinejdž izdanja

Veliki deo čitalaca Laguninih izdanja čine mladi – od onih koji tek počinju da razaznaju likove, boje i životinje, preko onih koji se upoznaju sa slovima i uče o svetu oko nas, do tinejdžera koji obožavaju uzbudljive naslove i serijale namenjene njihovom uzrastu.

Povodom manifestacije Dečja nedelja, koja se tradicionalno održava širom Srbije tokom prve nedelje oktobra, odlučili smo da u ovih sedam dana održimo Dečju nedelju i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs! Za sve dečje i tinejdž naslove omogućili smo dodatni popust od 10%, koji se može kombinovati sa svim ostalim popustima – količinskim na sajtu Delfi knjižara i članskim i količinskim na sajtu Lagune.

Za sve porudžbine napravljene između 1. i 7. oktobra koje budu imale barem jedan naslov iz ovih kategorija pripremili smo i poklone iznenađenja.

Za sve porudžbine u vrednosti iznad 2.000 dinara dinara poštarina je besplatna, a u toku je akcija sa kompanijom Mastercard, tokom koje svi koji onlajn plate karticama Mastercard ili Maestro dobijaju besplatnu poštarinu, bez obzira na vrednost porudžbine.

Manifestacija Dečja nedelja se održava svake godine u mesecu oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, na njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje potencijala.

Čitajte sjajna dečja i tinejdž izdanja Lagune i ostvarite dodatni popust od 10% za onlajn kupovine tokom Dečje nedelje, koja se održava od 1. do 7. oktobra.

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.