fbpx
spot_img

Uzbudljivi klinci iz stripova – 1. deo

Denis napast
http://www.toonopedia.com/dennis.htm

           Poštovani stripoljupci… U     predstojeća dva nastavka, autor ovih priloga će iskoristiti svoje (privremeno) pravo da ne troši mnogo reči! Na slikama koje ovde vidite, prodefilovaće poznati derani iz sveta stripa. Njihova pojava će sama po sebi doneti neku priču i živost na ovoj stranici, kad se prisetimo njihovih avantura i nestašluka – da-a, mnogi od njih znaju da budu dosta nestašni… i nesnosni! I nakon nekoliko decenija, još uvek su tako… nedorasli, odnosno nepromenjeno sveži, spremni da vas zabave, neki od njih i da izlude odrasle oko sebe, dakle svakako nikoga od nas neće ostaviti ravnodušnim…

 

 

Pajini sestrići
http://www.duckipedia.de/index.php5?title=Tick,_Trick_und_Track
Čarli Braun
http://uk.eonline.com/news/352662/new-charlie-brown-movie-announced-for-2015
Bart sa praćkom
http://www.chicagonow.com/nails-on-a-chalkboard/2014/04/whos-to-blame
PetitSpirou
http://www.bedetheque.com/parabd-192-BD-Petit-Spirou-TypeParaBD-2-CatParaBD-5.html

I opet, u nekoj nenagradnoj igri, svi se mogu osetiti pozvanim da pokušaju da nabroje što više strip klinaca, da predlažu i pogađaju koji bi se još ovde mogli pojaviti i predstaviti. Da se razumemo, u obzir dolaze i oni koji vam deluju kao mirni i uzorni, samo nemojmo olako pribegavati onima koji su poznati isključivo u formatu crtanog filma!

                         -NASTAVIĆE SE –

Mišo Koprivica
Mišo Koprivica
Mišo Koprivica je od svog ranog opismenjavanja veliki ljubitelj stripova, a tu sklonost nije zasenio ni razvoj interesovanja prema lepoj književnosti, raznolikoj stručnoj literaturi, prema raznim (sup)kulturnim sadržajima uopšte. Svoje malo bekstvo i nadgradnju nad zamućenom kolotečinom nalazi i u pisanju i konzumiranju poezije, uživanje u slušanju muzike i skromnim porodičnim kretanjima. Oženjen je i otac dvoje dece.
WordPress PopUp Plugin