fbpx
spot_img

Veliki NEDELJNI horoskop (od 22. do 29. jula 2019. godine)

Pred vama je period u kojem ćete imati dosta nervoze oko sebe. Poslovi neće ići po planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas manji problemi u komunikaciji sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa nervozom, glavoboljom, povišenim krvnim pritiskom, temperaturom, upalama, bićete generalno osetljivi.

Bik

Pred vama je period u kojem možete da budete prilično nesigurni kada su u pitanju neke nove poslovne odluke. Na polju ljubavi vas očekuje tajni susret sa simpatijom. Kada je u pitanju zdravlje, možete da budete skloni tegobama koje su vezane za nesanicu, umor, pospasnost, manjak koncentracije i volje generalno.

Blizanci

Potrudićete se da neke poslove obavite na brzinu, a zatim shvatiti da sve to i nije baš izvodljivo. Očekuje vas dobar period da sa voljenom osobom stvorite prijateljski odnos. Na polju zdravlja je pred vama mogućnost da rešite neki problem iz prošlosti. Očekuje vas faza u kojoj ćete generalno imati dosta energije u sebi.

Rak

Pred vama je jako bitan period za polje posla. Očekuju vas promene koje mogu da dovedu do napretka. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete ozbiljnu vezu i pokretanje jednog značajnog odnosa. Na polju zdravlja vas očekuju moguće upale mišića, problemi sa kičmom, kostima, zglobovima.

Lav

Ukoliko planirate bilo kakvo putovanje u inostranstvo, možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Na polju ljubavi ste rasterećeni i imate sve ono što vam je potrebno. Kada je u pitanju zdravlje, preporučuje vam se bavljenje sportom i redovna fizička aktivnost kako biste ostali u dobroj formi.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete imati važne odluke na polju posla kao i moguće poboljšanje finansija. Na polju ljubavi ćete imati probleme sa ljubomornim partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, treba da se čuvate upalnih i bolnih procesa u organizmu, možete da budete podložni infekcijama i raznim tegobama.

Vaga

Pred vama je period u kojem će vam jako važno biti ostvarenje nekog novog poslovnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav, možete da očekujete dosta sreće pored voljene osobe. Na polju zdravlja vas u ovom periodu ne očekuju veći problemi, a vi se potrudite da izbegavate alkohol i sve poroke maksimalno.

Škorpija

Pred vama će biti puno poslovnih obaveza kojima morate sasvim ozbiljno da se posvetite kako biste ih ispunili do kraja. Na polju emocija vas očekuje monotona faza koja vam stvara osećaj tenzije. Na polju zdravlja imate naglašenu sklonost ka problemima, virusima, bakterijama, moguć je veći pad imuniteta.

Foto: Adam Kontor/pexels.com

Strelac

Možete da očekujete dobro stanje na poslu, nećete imati nikakve probleme i promene. Na polju ljubavi vas očekuje novo poznanstvo koje će vam biti značajno. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni manjim problemima sa očima, vidom kao i sa glavom. Proveravajte redovno i krvni pritisak.

Jarac

Očekuje vas faza u kojoj ćete imati bitna dešavanja na polju posla, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ljubavna situacija vam nije stabilna, sa partnerom imate neku tenziju koja vas prati. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati stomačne probleme i poteškoće sa probavom.

Vodolija

Pred vama je nedelja koja donosi manje probleme na poslovnom polju, pogotovo u komunikaciji sa saradnicima. Na polju emocija očekuje vas nova veza koja će u vaš život uneti mnogo pozitivne energije. Kada je u pitanju zdravlje, imaćete poteškoće zbog alergijskih reakcija i problema sa disanjem.

Foto: Adam Kontor/pexels.com

Ribe

Možete da očekujete da ćete imati promene na polju finansija. Uspećete da ostvarite poboljšanje zarade. Na polju ljubavi ne očekujuvas preterano važna dešavanja ako ste slobodni. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati manje probleme sa grlom, vratnim predelom kao i osetljivom štitnom žlezdom.

Izvor: krstarica.com

Zoran Todorović
Zoran Todorović
Osnivač „Pokazivača“. Tvorac novakovanja. Čovek koji od života želi sve ili ništa, a trenutno živi negde između.