fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Bela košulja i kravata

 

https://youtu.be/EmiBu8GoTV4

U ormaru svakog muškarca bela košulja je obavezna. Najveća prednost bele košulje je lakoća sa kojom se uklapa, posebno kada su kravate u pitanju. Sa belom košuljom možete uvek izgledati drugačije, dovoljno je samo da promenite kravatu. Mnogi stilisti predlažu da budu u jačem tonu, kada je prolećno godišnje doba.

Medju najaktuelnijim kombinacijama su bela košulja i crna kravata, ali i plava, ljubičasta, siva. Popularne su i kravate sa prugama i karo dezenom, koju god da izaberete, ne možete da pogrešite ako je nosite uz belu košulju, samo vodite računa da boju kravate prilagodite prilici. Naučite da vežete kravatu, ako niste sigurni kako pogledajte snimak.

Foto: Ema Vitković
Foto: Ema Vitković
Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.