fbpx
spot_img

Zdravlje i lepota: Narodni recepti za psorijazu

Koliko su se ljudi ranije oslanjali na narodne recepte. Sada to nije tako. Ali ipak trebamo se okrenuti prirodi i biljkama koje nam je ona dala. 

Repeshok običan
Reguliše funkciju  jetre, normalizuje metabolizam, pomaže u obnavljanju kože. Priprema: Uzmite jednu kašiku suve trave i prelijte je čašom ključale vode. Držite u  termosu 3 sata i filtrirajte. Uzimajte četiri puta dnevno pre obroka po četvrtinu šolje.

Chaga
Priprema: Suva čaga pečurke se prelije hladnom prokuvanom vodom i da odstoji do 4 sata. Zatim se zgnječi i vrati u istu vodu. Poštujući proceduru (5 delova vode na 1 deo zgnječene pečurke), ostaviti na dva dana da odstoji i filtrirati. Pijte se tri puta dnevno, pola sata pre obroka, čašu infuzije.

 Trodelni niz
Priprema: Kašika suve trave prokuva se čašom ključale vode. Drži se u vodenom kupatilu 15 minuta i filtrira. Pijte izvarak od supene kašike tri puta dnevno.

Prijatelji portala Pokazivač:                                                                                        Pogledajte javnu poslovnu ponudu za Zeleni put. Budite deo našeg zelenog tima. Za sve informacije kontaktirajte me preko broja telefona: 0641291334 ili preko stranice Ema Zeleni put – prirodni put 

Hvala što ste pogledali naš video.

Ema Vitković
Ema Vitkovićhttp://www.facebook.com/usporavanje
Rođena u Nišu 1978. godine. Scenski masker, frizer, pedijatar i vaspitač. Imala emisiju "Iz mog ćoška" na Aleksinačkom radiju. Učestvovala na dva Fashion Week-a u Nišu kao šminker. U Nišu je vlasnik Pivnice "Usporavanje" . Voli da piše, da se druži i pomaže ljudima. Humanost i zdravlje su joj na prvom mestu. Udata je i majka dvoje dece, Sare i Stefana.