fbpx
spot_img

Odbojka mlađe kategorije: Finalni turniri za pionirke i pionire

Kraljevo i Mataruška Banja će još jednom biti u znaku odbojke. Posle kadeta , juniora i Finalni turnir pionirskog takmičenja za devojčice će biti održan u istom mestu, samo što je ovaj put organizator  OK Tehničar iz Kraljeva. Finalni turnir je na programu od  20. – 22. Maja. Ukupno će učestvovati 12 ekipa, podeljenih u četri grupe sa po tri tima. Pobednici  grupa izboriće plasman u polufinale, dok će ostale ekipe igrati utakmice za plasman od  5.-12. mesta.

A GRUPA: Tehničar, As i Mladi Radnik.

B GRUPA: Borac, Železničar i Imlek.

C GRUPA: Klek, Milenijum i Vizura.

D GRUPA: Kuršumlija, NIS Spartak i Jagodina.

U istom periodu igraće se i turnir za pionire, samo što će domaćin najboljim muškim pionirskim ekipama biti Veliko Gradište. Propozicije takmičenja su iste, učestvuje 12 ekipa podeljenih u  četri grupe po tri tima. Pobednici  grupa idu u polufinale, a ostali timovi  igraju utakmice za plasman od 5.-12. mesta.

A GRUPA: VGSK, Morava i Blok Aut.

B GRUPA: Partizan, Užice i SK Voley

C GRUPA: Spartak Ljig, As i Proleter

D GRUPA: Novi Pazar, Klek i VA 014.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...
WordPress PopUp Plugin