fbpx
spot_img

Veselin Vujović mora da plati novu kaznu

Disciplinska komisija Evropske rukometne federacije izrekla je veoma oštru kaznu od čak 5.000 evra Veselinu Vujoviću, nakon njegovog razgovora za španski radio „Marka“.

Selektor reprezentacije Slovenije ponovo je kažnjen zbog izjava o sudijama, delegatima i čelnicima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Čim nešto kažem, odmah me kazne. Izgleda da više vole one koji ćute. Kada je neko takmičenje, sudije su uvek u najboljim hotelima, voze se u skupim automobilima i biraju šta će jesti. Vidim da naš sport ne napreduje sa tim ljudima. Znam da će me kazniti kada čuju moje reči, ali ja sam ponosan i uspešan“, rekao je nedavno Vujović.

Osim toga, aktuelni trener Kopra je istakao da su sudije sklone noćnim provodima na velikim takmičenjima.

„Kada naprave grešku, ja skočim i ponekad osetim miris alkohola. Hteo sam nekoliko puta da stavim u zapisnik, ali delegati su mi preporučili da to ne radim. Žive od ovog sporta, a imaju samo svoj interes“, zaključio je naš proslavljeni reprezentativac.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...
WordPress PopUp Plugin