fbpx
spot_img

Odbojka mlađe kategorije: Turnir gradskih omladinskih selekcija

Međunarodni 51. turnir gradskih omladinskih selekcija odražaće se još jednom u Beogradu (30. aprila – 2. maja). Ove godine na turniru mogu da učestvuju devojčice rođene 1999. godine i mlađe, dok u konkurenciji dečaka mogu da učestvuju svi koji su rođeni 1998. godine i mlađi. U Beogradu  će igrati ukupno 32 ekipe, po 16 u svakoj konkurenciji. Sve utakmice će se igrati u dvoranama ,, Sport Eko“, USC ,, Voždovac“ i SC ,, Šumice“.

ODBOJKA-LOPTA

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadetkinje:

Ankona (Italija), Grosuplje, Ljubljana i Šentvid Domžale (Slovenija), Zagreb (Hrvatska), Sarajevo (BiH), Budva (Crna Gora), Aranđelovac, Valjevo, Lajkovac, Novi Sad, Smederevo, Sremska Mitrovica, Šabac, Beograd A i Beograd B.

 

Kadeti: Bar i Podgorica (Crna Gora), Zagreb ( Hrvatska), Kamnik, Ljubljana, Maribor i Novo Mesto ( Slovenija), Valjevo, Veliko Gradište, Kraljevo, Ljig, Novi Sad, Obrenovac, Požarevac, Beograd A i Beograd B.

Uroš Selenić
Uroš Selenić
Rođen 1997. godine u Valjevu. Osnovnu i srednju školu završio u rodnom gradu, a trenutno je student sportskog novinarstva. Još od osnovne pokazao ljubav prema sportu. Trenirao rukomet i odbojku, a učestvovao je i na raznim takmičenjima iz atletike. Od boljih rezultata u atletici ističu se zlatna medalja u bacanju kugle u četvrtoj godini srednje škole na nivou grada Valjeva, kao i treće mesto u trci na tri kilometra pored reke Gradac. Akreditovani novinar sa Evropskog prvenstva u vaterpolu 2016. godine, obožava istoriju i arheologiju, živi za sport...